top of page

Rindhöjden

30 lägenheter i skärgården med havsutsikt och hamnplats

Property Invest förvärvade i början av 2014 ca 11 000 kvm mark ute på Rindö i Stockholms skärgård. Investeringen innebär projektering och byggnation av 30 bostadsrättslägenheter uppdelat på två huskroppar.

Projektnamn

Rindöhöjden


Adress

Östra Kasernvägen,

Vaxholm, Stockholm


Tomtarea / Boarea

Ca 11 375 kvm / ca 2 340 kvm


Investeringsdatum

3 februari 2014, aktierna


Tillträddes i oktober 2014.


Om investeringen

Property Invest köpte marken ute på Rindö från Vasallen, ett statligt ägt bolag som har till uppgift att utveckla nedlagda försvarsfastigheter. Vid förvärvet fanns byggrätter för bostäder som man nu fått bygglov för, samt projekterat och färdigställt. Inlytt skedde under våren 2017.


Området

Rindö ligger strax utanför Vaxholm i Stockholms skärgård. Den råder inte längre någon militär närvaro i Rindö Hamn, men byggnaderna finns kvar. I dagsläget pågår en utveckling av det före detta regementsområdet mot en levande boendemiljö, området omkring har utvecklats i samband med dessa bostadsprojekt och skola, badplats, tennisbanor, gym, restauranger och butiker har byggts. Även förbindelserna med Rindö Hamn har förbättrats då det i dagsläget är möjligt att ta sig till Stockholm city genom att åka kollektivt med SL eller via båtvägen med Vaxholmsbåtarna.

コメント


bottom of page